Δικαστήριο στην Ξάνθη δικαίωσε δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο – Τους έδωσαν και αποζημίωση - Στην Κύπρο πότε;

Δικαστήριο στην Ξάνθη δικαίωσε δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο – Τους έδωσαν και αποζημίωση - Στην Κύπρο πότε;

Απόφαση «σταθμός» θεωρείται εκείνη που εξέδωσε δικαστήριο στην Ξάνθη, το οποίο δικαίωσε δανειολήπτες με σύμβαση σε ελβετικά φράγκα

Συγκεκριμένα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης επιδίκασε αποζημίωση στους συγκεκριμένους δανειολήπτες, για ηθική βλάβη.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, έκρινε ότι οι δανειολήπτες πρέπει να πληρώνουν το δάνειο τους με βάση την ισοτιμία που ίσχυε κατά το χρόνο της εκταμίευσης, σύμφωνα με το thrakitoday.

Το πρόβλημα είναι πως σήμερα η ισοτιμία διαμορφώνεται περίπου σε ένα ευρώ προς ένα ελβετικό φράγκο, με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες να έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο, καθώς παρότι πληρώνουν τις δόσεις, το κεφάλαιο αυξάνεται αντί να μειώνεται.

iefimerida.gr

                                                                                

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE