Το ξανάκανε η ΑΕΚ!

Το ξανάκανε η ΑΕΚ!

Αν νικήσει σήμερα θα μετρά την τρίτη της νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Η ΑΕΚ με τη σκέψη στην Ευρώπη αλλά και στο ΓΣΠ θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή πορεία και τις απουσίες της ομάδας της Λεμεσού και να πάρει ο τρίποντο.

Ο Απόλλωνας μη έχοντας πολλά περιθώρια αναμένεται να πιέσει την ΑΕΚ η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί μία κόντρα επίθεση και να μπει αυτή σε θέση οδηγού. 

Ο Τόμας Κρίστιανσεν ξέρει καλά τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, άλλωστε τον νίκησε δύο φορές φέτος ενώ ηττήθηκε μόλις μία στα Play off. Η ισοπαλία με την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα για την ομάδα της Λάρνακας η ο οποία θέλει σήμερα πρωτίστως τη νίκη και μετέπειτα απώλεια βαθμών του τριφυλλιού. Σε ένα τέτοιο σενάριο η ΑΕΚ είναι αυτή που θα ανέβει στη τρίτη θέση φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην Ευρώπη ενώ ακόμα και ο τίτλος δεν είναι απαγορευτικός. 

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι μια πιθανή εντεκάδα για την ΑΕΚ θα αποτελείται από τους: Τόνιο, Μουρίγιο, Μασάνα, Χαραλάμπους, Ορτίθ, Σκοπελίτης, Λαρένα, Τομάς, Βάντερ, Μοντέιρο και Κάντε. 

Αντρέας Ψάλτης 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE