Μαζί με τον Μπαχτελί στα κατεχόμενα ο Ερντογάν στις 15 Νοεμβρίου- Θα κάνουν πικνικ στα Βαρώσια

Μαζί με τον Μπαχτελί στα κατεχόμενα ο Ερντογάν στις 15 Νοεμβρίου- Θα κάνουν πικνικ στα Βαρώσια

Μαζί με τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, θα βρίσκεται στα κατεχόμενα, στις 15 Νοεμβρίου, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για την επέτειο της ίδρυσης του ψευδοκράτους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, λέγοντας ότι θα κάνουν όλοι μαζί πίκνικ στα Βαρώσια.


Σε ομιλία του από το Καχραμάνμαρας της Τουρκίας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “εάν δεν αντιδρούσαμε στην τυραννία της Συρίας, στη διαίρεση του Ιράκ, στις στρεβλώσεις στη Λιβύη, στην αδικία και πειρατεία στην Ανατολική Μεσόγειο, κανείς δεν θα μας στόχευε. Ιδού τώρα δόξα τω Θεώ έγιναν εκλογές στην βόρεια Κύπρο. Και ως αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ναι, έγινε πρόεδρος ένας αδελφός μας που αγαπάει την Τουρκία, που αποδέχτηκε την Τουρκία. Και πρώτα ο Αλλάχ θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία στην Κύπρο".

Είπε επίσης ότι "στις 15 του μήνα εμείς ως Συμμαχία Δημοκρατίας, πρώτα ο Αλλάχ, μαζί με τον κ. Μπαχτσελί και τις αντιπροσωπείες μας θα είμαστε στην βόρεια Κύπρο. Θα συμμετάσχουμε στις τελετές εκεί. Και μετά τις τελετές θα κάνουμε όλοι μαζί πίκνικ στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων”. 

“Και μαζί με τους αδελφούς μας στη βόρεια Κύπρο θα προβάλουμε αναβιώνοντας εκεί με την παρουσία μας τους δεσμούς της μητέρας πατρίδας με την μικρή πατρίδα. Υπάρχει ανάγκη γι αυτό. Και αυτό καθυστέρησε. Και αυτό πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει πάλι. Αν δεν κάναμε όλα αυτά θα μπορούσαμε εμείς να κοιτάξουμε στα μάτια τον λαό μας”, ανέφερε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE