ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: «Εκτινάχθηκε 25 μέτρα ο ποδηλάτης» - Βαριά τραυματισμένο τον εντόπισαν ναυαγοσώστες

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: «Εκτινάχθηκε 25 μέτρα ο ποδηλάτης» - Βαριά τραυματισμένο τον εντόπισαν ναυαγοσώστες

Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό ενημερώνει η Ναυαγοσωστική Μονάδα της πόλης αφού μέλη της βρέθηκαν από τα πρώτα λεπτά στο σημείο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:15  έναντι του δημόσιου κήπου της Λεμεσού στο παραλιακό μέτωπό και αμέσως έσπευσαν για βοήθεια ναυαγοσώστες.

Σύμφωνα με την μαρτυρία τους ο ποδηλάτης εκτινάχθηκε σε 25 μέτρα απόσταση μετά τη σύγκρουση του με όχημα, ενώ βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Διαβάστε αναλυτικά:

Σε επεισόδιο στον Δρόμο έναντι δημοσίου Κήπου Λεμεσού ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας σήμερα γύρω στις 13.15

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη τον οποίο και εκτόξευσε γύρω στα 25 μέτρα. Άμεσα οι Ναυαγοσώστες μας από τα πλησιέστερα σημεία, το ΛΕΜ 0 και ΛΕΜ 15 ανταποκρίθηκαν στον βαριά τραυματισμενο Άντρα γύρω στα 55 ετών παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια μέχρι να φθάσει Ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγχαρητήρια στους Ναυαγοσώστες μας οι οποίοι εντός και εκτός θαλάσσης πάντα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν οπότε χρειαστεί.

Ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ναυαγοσωστικη Μονάδα Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top