ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Επέλεξε Σανέρ ο Τατάρ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Επέλεξε Σανέρ ο Τατάρ

Στον αναπληρωτή πρόεδρο του ΚΕΕ, Ερσάν Σανέρ έδωσε, όπως αναμενόταν, σήμερα ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» ενώ τα κομματικά όργανα θα συνεδριάσουν νωρίς το απόγευμα για να συζητήσουν τα σενάρια για το νέο σχήμα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Σανέρ έχει 15 μέρες περιθώριο για να παρουσιάσει στον Ερσίν Τατάρ τον σχηματισμό της «κυβέρνησης».

Ο κ. Τατάρ ευχήθηκε να υπάρξει σύντομα μια «κυβέρνηση» που θα έχει την πλειοψηφία στη «βουλή» και θα συμβάλει στην άρση των οικονομικών προβλημάτων, την έγκριση του προϋπολογισμού και στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο κ. Σανέρ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να σχηματίσει «κυβέρνηση» νωρίτερα από τις 15 μέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE