ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντάει η κυβέρνηση σε πυρά ΑΚΕΛ για διαφθορά μετά την πορεία - Αντιπαράθεση για σκάνδαλα του παρελθόντος και εμπλοκές κομμάτων

Απαντάει η κυβέρνηση σε πυρά ΑΚΕΛ για διαφθορά μετά την πορεία - Αντιπαράθεση για σκάνδαλα του παρελθόντος και εμπλοκές κομμάτων

Μαίνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΑΚΕΛ για τη διαφθορά, καθώς οι εκπρόσωποι των δύο μερών προβαίνουν διαρκώς σε εκατέρωθεν πυρά.

Σημειώνουμε πως σήμερα Σάββατο (07/11) το ΑΚΕΛ διοργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο, με αίτημά του την πάταξη της διαφθοράς και ομιλητή τον κ. Άντρο Κυπριανού.

Δείτε εδώ για την διαμαρτυρία και τις κατηγορίες ΑΚΕΛ σε κυβέρνηση και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το ΑΚΕΛ, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για την ανάμειξη των στελεχών του στα σκάνδαλα που συντάραξαν τον τόπο, αναμασά καθημερινά τους ίδιους αστήρικτους ισχυρισμούς που έχουν ήδη διερευνηθεί και καταρριφθεί, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σε γραπτή του απάντηση στον ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Προσθέτει πως "με την πολιτική του το ΑΚΕΛ δεν συμβάλλει ούτε πρακτικά ούτε ουσιαστικά στην καταπολέμηση της διαφθοράς" και σημειώνει πως "ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει εαυτόν".

"Καλούμε το ΑΚΕΛ να υπερψηφίσει τα νομοσχέδια που εκκρεμούν ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων για την πάταξη της διαφθοράς και να συνδράμει στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τον σκοπό αυτό, αρχής γενομένης με τη χθεσινή σύσκεψη του με αρμόδιους πολιτειακούς φορείς, και που θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με οργανωμένα σύνολα ελέγχου κατά της διαφθοράς", σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Κάτι τέτοιο, αναφέρει ο κ. Κούσιος, θα αποτελούσε θετική συνδρομή από πλευράς του ΑΚΕΛ σε όλες αυτές τις προσπάθειες, αντί απλώς να προβαίνει σε επίδειξη μικροκομματικής πολιτικής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο Προεδρικό η διαμαρτυρία ΑΚΕΛ ενάντια στη διαφθορά - 'Ξεχνούν τον Συλλούρη, το ΑΚΕΛ δεν μπορεί να φιμωθεί' -ΦΩΤΟ&VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top