ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον 'τσάκωσαν' επί το έργον - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν πάνω του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον 'τσάκωσαν' επί το έργον - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν πάνω του

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο (07/11) η Αστυνομία στη Λευκωσία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3π.μ. σήμερα, αφού λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστος άντρας βρισκόταν σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εν λόγω πολυκατοικία, όπου εντόπισαν στο υπόγειο ένα πρόσωπο που κρατούσε μία τσάντα ώμου και έναν καθρέφτη.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 26χρονο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στη τσάντα που κρατούσε, εντοπίστηκε αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων. Παράλληλα, ένοικος της πολυκατοικίας, αναγνώρισε τον καθρέφτη που κρατούσε ο ύποπτος ως δική του περιουσία.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση τω ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE