Ο τίτλος περνά από το ΓΣΠ!

Ο τίτλος περνά από το ΓΣΠ!

Το κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ξεκινά στις 5 μ.μ και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να περάσει ακόμα μια φορά το εμπόδιο της Ομόνοιας καλπάζοντας προς τον τίτλο. Από την άλλη οι πράσινοι θέλουν να σπάσουν το ρόδι και να επικρατήσουν των γαλαζοκιτρίνων για πρώτη φορά φέτος.

Με τον Κίλιαν Σιέριντν να συμπεριλαμβάνεται τελικά στην αποστολή ο Τόρτσεν Φινκ θα παρατάξει μια εντεκάδα που θα πιέζει ψηλά την Ομόνοια και με την ώθηση του κόσμου θα καταφέρει να σκοράρει πρώτη. Σίγουρα ο τίτλος δεν έχει εξασφαλιστεί σε καμία περίπτωση για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος θέλει να πάει την ερχόμενη βδομάδα στο Τσίρειο με ήσυχο το κεφάλι του. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σιέρινταν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή. Ο Λάνογκ είναι εκτός ενώ δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Βινίσιους στην αρχική εντεκάδα. 

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ:

Χιώτης, Κίσσας, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Sergio, Amorin, Kaka, Carlao, Χριστοφίδης, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Gomes, Αλωνεύτης, Nafiu, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης, De Vincenti, Djebbour, Sheridan.

Αντρέας Ψάλτης 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE