ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Συνεχίζουν να μας συνοδεύουν βροχές και καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: Συνεχίζουν να μας συνοδεύουν βροχές και καταιγίδες

Ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, με αυξητική τάση από το βράδυ της Κυριακής. 

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα υπήνεμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Το απόγευμα θα καταστεί τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, εκτός από τα δυτικά όπου θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα κυμανθεί πιο πάνω. Μέχρι την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, παρόλο που στα δυτικά παράλια θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Θρήνος για τον 16χρονο Χαράλαμπο - Πότε θα γίνει η κηδεία

• Κίτρινη προειδοποίηση: Παραμένει ασταθής ο καιρός ... με καταιγίδες και χαλάζι - Πότε ισχύει

• Επεισοδιακή διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Λάρνακα - Άρπαψαν χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ

• Στιγμές τρόμου: 10 πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του - Στο κελί 51χρονος

• Ερντογάν: Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα, γράφει η Daily Sabah

• Πρώιος: «Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα των πρώην συμπαικτών του στο MasterChef για τον θάνατό του



Τατάρ: Θα εξηγήσει στον ΓΓ γιατί δεν δέχεται τριμερή

Τατάρ: Θα εξηγήσει στον ΓΓ γιατί δεν δέχεται τριμερή

Θα εξηγήσει στον ΓΓ του ΟΗΕ γιατί δεν μπορεί να πει 'ναι' σε μια τριμερή συνάντηση, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ αναχωρώντας το απόγευμα από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για την Νέα Υόρκη, επαναλαμβάνοντας ότι η πολιτική της κυριαρχικής ισότητας και του ίσου διεθνούς καθεστώτος είναι «εθνική πολιτική» και υποστηρίζεται από την Τουρκία. Η κυριαρχική ισότητα είπε, μπορεί να γίνει αποδεκτή με τα 3 Α (απευθείας πτήσεις, απευθείας εμπόριο, απευθείας επαφές).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top