Επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής ο Ντι Μαρία

Επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής ο Ντι Μαρία

 

Στο διάστημα αυτό, ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε επανειλημμένα την δυσαρέσκειά του για… κάποια μορφή παρεξήγησης ή ακόμη και αδικίας προς το πρόσωπο του.

Τελικά, ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 εναντίον της Παραγουάης στις 12 Νοεμβρίου και του Περού στις 17 Νοεμβρίου.

Ο Αργεντινός άσος, θα είναι στην διάθεση του Σκαλόνι, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον Λαουτάρο Μαρτίνες, Λέαντρο Παρέδες και Λουκάς Οκάμπος, στην προσπάθεια της «αλμπισελέστε» να εξασφαλίσει το ταχύτερο δυνατό, την πρόκριση για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής ο Ντι Μαρία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE