Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Όπως μετέδωσε ο ALPHA, συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για τις αποκαλύψεις του Al Jazeera, αξιολογούνται οι υπάρχουσες μαρτυρίες για να υπάρξει αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατόν.
Ανέφερε επίσης πως υπάρχει η πολιτική βούληση και χαρακτήρισε την υπόθεση πολύ σοβαρή και περίπλοκη σε σχέση με τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ξεκίνησαν οι επαφές του Νίκου Αναστασιάδη για πάταξη της διαφθοράς - Αναμένονται περισσότερες
Τέλος, αναφέρθηκε στους 2 δημοσιογράφους του ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείου οι οποίοι δεν ήρθαν μέχρι τώρα να καταθέσουν, διευκρινίζοντας πως γίνονται οι ενέργειες για εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής μαρτυρίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις