ΚΥΠΡΟΣ: Άσκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για διασώσεις σε ψηλά κτίρια

ΚΥΠΡΟΣ: Άσκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για διασώσεις σε ψηλά κτίρια

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, από τις 9.00 το πρωί σήμερα Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, μέχρι και τις 1.00 το μεσημέρι, θα διεξάγεται εκπαιδευτική άσκηση χειρισμού του νέου τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου πυροσβεστικού οχήματος μέγιστου ύψους επέκτασης 60 μέτρων, στο χώρο στάθμευσης του Τσιρείου Σταδίου στην Λεμεσό.

Το συγκεκριμένο όχημα χρησιμοποιείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για σκοπούς διάσωσης και πυρόσβεσης σε ψηλά κτίρια.

Στην άσκηση θα μετέχουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.