Μήνυμα Γκόμες σε Ομονοιάτες: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας»

Μήνυμα Γκόμες σε Ομονοιάτες: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας»

Ο Bιτόρ Γκόμες έκανε δηλώσεις στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, Ομόνοια-Γρανάδα.

Tι είπε: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και προς το τέλος του ημιχρόνου δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα και έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα διαχειρίστηκε καλά το σκορ και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Αν κρίθηκε στην κόκκινη κάρτα το ματς: «Δεν ξέρω αν ήταν κρίσιμο, αλλά ήταν σημαντικό διότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με 10 παίκτες. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ίσως να ήταν και να ήταν καθοριστική η κόκκινη».

Για το ματς με τη Δόξα: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας, να μας πιστεύουν σε εμάς. Δεν είμαστε οι καλύτεροι παίκτες όταν κερδίζουμε αλλά ούτε και οι χειρότεροι όταν χάνουμε. Την Κυριακή θα τους δείξουμε την ποιότητα μας».

The post Μήνυμα Γκόμες σε Ομονοιάτες: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE