Συνάντηση Βρετανού 'Υπατου Αρμοστή με Τατάρ

Συνάντηση Βρετανού 'Υπατου Αρμοστή με Τατάρ

Η "απομόνωση" των Τ/κ, η συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, τα Βαρώσια και το θέμα των υδρογονανθράκων τέθηκαν σε συνάντηση που είχε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τον Ύπατο Αρμοστή της Βρετανίας Στήβεν Λίλι.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της "προεδρίας" στα κατεχόμενα, ο κ. Λίλι συνεχάρη τον κ. Τατάρ για την εκλογή του στην ηγεσία των Τ/κ .
Ο κ. Τατάρ εξήγησε το όραμά του για λύση στη βάση της ισότητας και πόσο σημαντικό είναι να αρθεί η "απομόνωση και οι περιορισμοί" κατά των Τ/κ, όπως είπε, ειδικά σε ό,τι αφορά τις απευθείας πτήσεις.

Ο Τ/κ ηγέτης, σύμφωνα με την "προεδρία" εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να βοηθήσει την τουρκοκυπριακή πλευρά να αντιμετωπιστεί δίκαια στη διεθνή σκηνή, όπως είπε, και να εξαλειφθεί η πολιτική και οικονομική ανισορροπία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξιολογήθηκε επίσης η συνάντηση που είχε ο κ. Τατάρ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη την περασμένη Τρίτη, και συζητήθηκαν τα Βαρώσια και οι υδρογονάνθρακες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE