Συνάντηση Βρετανού 'Υπατου Αρμοστή με Τατάρ

Συνάντηση Βρετανού 'Υπατου Αρμοστή με Τατάρ

Η "απομόνωση" των Τ/κ, η συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, τα Βαρώσια και το θέμα των υδρογονανθράκων τέθηκαν σε συνάντηση που είχε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τον Ύπατο Αρμοστή της Βρετανίας Στήβεν Λίλι.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της "προεδρίας" στα κατεχόμενα, ο κ. Λίλι συνεχάρη τον κ. Τατάρ για την εκλογή του στην ηγεσία των Τ/κ .
Ο κ. Τατάρ εξήγησε το όραμά του για λύση στη βάση της ισότητας και πόσο σημαντικό είναι να αρθεί η "απομόνωση και οι περιορισμοί" κατά των Τ/κ, όπως είπε, ειδικά σε ό,τι αφορά τις απευθείας πτήσεις.

Ο Τ/κ ηγέτης, σύμφωνα με την "προεδρία" εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να βοηθήσει την τουρκοκυπριακή πλευρά να αντιμετωπιστεί δίκαια στη διεθνή σκηνή, όπως είπε, και να εξαλειφθεί η πολιτική και οικονομική ανισορροπία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξιολογήθηκε επίσης η συνάντηση που είχε ο κ. Τατάρ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη την περασμένη Τρίτη, και συζητήθηκαν τα Βαρώσια και οι υδρογονάνθρακες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE