ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μια ακόμη διαδρομή αγάπης της ΟΠΑΠ Κύπρου!

Μια ακόμη διαδρομή αγάπης της ΟΠΑΠ Κύπρου!

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου στη Νέα Σκηνή του ΘΟΚ στη Λευκωσία, η ΟΠΑΠ Κύπρου παρουσίασε τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς της στην κυπριακή κοινωνία για το 2014. Ήταν στην ουσία άλλη μια διαδρομή αγάπης για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ο απολογισμός έγινε παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κ. Κώστα Καδή, στελεχών της πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής, αθλητικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και βέβαια του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ.

Στον χαιρετισμό του, ο κύριος Ζίγκλερ τόνισε ότι η «η εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου παραμένει ειλικρινής φίλος και διαχρονικός σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας για περισσότερα από 45 χρόνια» και πρόσθεσε πως «για την ΟΠΑΠ Κύπρου η κοινωνική προσφορά δεν είναι τυπική υποχρέωση αλλά βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της για ουσιαστική ανταπόδοση στην κοινωνία. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε αγώνα με συνέπεια και αγάπη προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του»

Μεταφέροντας τις ευχαριστίες της πολιτείας για την πολυσήμαντη δράση της ΟΠΑΠ στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής χαρακτήρισε την προσφορά της εταιρίας σαν «συνδρομή στις προσπάθειες του ίδιου του κράτους για υλοποίηση των προγραμμάτων στήριξης των συμπατριωτών μας» και εξέφρασε την προσδοκία ότι «αυτή η πολυδιάστατη κοινωνική δράση της εταιρίας ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί προς όφελος της Κύπρου, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολο περίοδο».

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν η προσφορά από τους αθλητές της ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας, τους οποίους στηρίζει η ΟΠΑΠ, της αθλητικής φανέλας της Κύπρου, υπογεγραμμένη από τους ίδιους, στους Υπουργό Παιδείας, πρόεδρο του Ομίλου ΟΠΑΠ και σε μαθητή του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας. Ήταν το όμορφο ευχαριστώ των αθλητών για την πολύχρονη στήριξη της ΟΠΑΠ για την προετοιμασία τους αλλά και για τις διεθνείς επιτυχίες τους.

Η όλη εκδήλωση πήρε χρώμα και ρυθμό με τις υπέροχες ερμηνείες των μαθητών των μουσικών μας σχολείων, τα οποία επίσης η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει διαχρονικά και με θέρμη.  

Αντί προσφοράς αναμνηστικού δώρου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν φορέα/σύνδεσμο που θα ενισχύσει η ΟΠΑΠ Κύπρου με το ποσό των €1.000. Ο Σύνδεσμος που επιλέγηκε ήταν ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top