Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής σε παραλία στη Λάρνακα.
Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν σήμερα το απόγευμα τριακόσιοι περίπου «μπλακ μπλοκ», με καλυμμένο το πρόσωπο, οι οποίοι προχώρησαν στην πυρπόληση υποκαταστημάτων τραπεζών, αυτοκινήτων και πολλών εμπορικών καταστημάτων του Μιλάνου.
Η περιοχή στην οποία σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες καταστροφές είναι εκείνη της πλατείας Καντόρνα, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της ιταλικής συμπρωτεύουσας.
Σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση Rai, είναι πάνω από εκατό οι βιτρίνες καταστημάτων που έχουν καταστραφεί. Οι μπλάκ μπλόκ είχαν πάρει μέρος σε διαδήλωση κατά της διεθνούς έκθεσης Expo 2015 αλλά και για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, η οποία είχε ξεκινήσει, ειρηνικά, νωρίς το απόγευμα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μέρος των διαδηλωτών, με καλυμμένο το πρόσωπο, αποκολλήθηκε από τον κύριο κορμό της πορείας, πετώντας μολότοφ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα.
Οι βίαιοι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν και στο κτίριο που φιλοξενεί τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μιλάνο, αλλά ισχυρή αστυνομική δύναμη που είχε αναπτυχθεί τους ανάγκασε να απομακρυνθούν.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις