Νέα ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Κετσπάγια – Αυτή τη φορά, όχι για δηλώσεις!

Νέα ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Κετσπάγια – Αυτή τη φορά, όχι για δηλώσεις!

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, τιμώρησε με πρόστιμο τον προπονητή της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, για τη λογομαχία που είχε με τον Οκριασβίλι, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/25.10.2020 (8η αγωνιστική).

(β) του Τιμούρ Κετσπάγια προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά την λήξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, (λογομαχούσε στην γλώσσα του και προφανώς Γεωργιανά με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του OKRIASHVIL TORNIKE και στην συνέχεια κινήθηκε εκνευρισμένος προς το μέρος του ποδοσφαιριστή σπρώχνοντας παράγοντες της ομάδας του που προσπάθησαν να του ανακόψουν την πορεία του προς τον ποδοσφαιριστή, στη πορεία του δε προς τον ποδοσφαιριστή το συγκράτησαν μπαίνοντας στη μέση ποδοσφαιριστές της ομάδας του και ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας μη αφήνοντας τον να κινηθεί προς τον ποδοσφαιριστή του που μπήκε στα αποδυτήρια) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

The post Νέα ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Κετσπάγια – Αυτή τη φορά, όχι για δηλώσεις! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.

BEST OF TOTHEMAONLINE