Λόρια: «Ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή – Στόχος μας το νταμπλ»

Λόρια: «Ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή – Στόχος μας το νταμπλ»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Πάφο FC, ο τερματοφύλακας της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γκιόργκι Λόρια.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Χριστοφή που σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά συγχαρητήρια και στον Μπούμπα για την φανταστική πάσα του.

Μετά το 1-0, θέλαμε να το κρατήσουμε και δεν πιέσαμε. Ήταν και δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή. Υπήρχαν στιγμές που δεν έβλεπα τι γινόταν στο γήπεδο.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

The post Λόρια: «Ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή – Στόχος μας το νταμπλ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.