Σε lockdown από τις 7 Νοεμβρίου η Λιθουανία

Σε lockdown από τις 7 Νοεμβρίου η Λιθουανία

Η Κυβέρνηση της Λιθουανίας ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή lockdown τριών εβδομάδων από τις 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιβραδύνει τη διάδοση του νέου κορωνοϊού.

 
Η Λιθουανία έχει δει μια απότομη αύξηση των νέων μολύνσεων τις τελευταίες ημέρες, με 639 νέα περιστατικά να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο, αριθμός τριπλάσιος και πλέον των 205 ημερήσιων περιστατικών που είχαν καταγραφεί στις 20 Οκτωβρίου.
 
Μέχρι σήμερα η χώρα έχει καταγράψει συνολικά 18.092 περιστατικά μόλυνσης και 182 θανάτους.
 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.