Μοναδικός στόχος η πρόκριση για την Κυρία – Με αλλαγές κόντρα στην Πάφο

Μοναδικός στόχος η πρόκριση για την Κυρία – Με αλλαγές κόντρα στην Πάφο

Η Μεγάλη Κυρία καλείτε να προσπεράσει το εμπόδιο της Πάφος F.C στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Coca-Cola.

Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια θα επιδιώξει την πρόκριση του στους «8» του θεσμού, σήμερα σε μονό αγώνα στις 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Γεωργιανός τεχνικός στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο παίκτης ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό μετά τα τεστ της Δευτέρας.

Επίσης χαμηλό είναι το ποσοστό να χρησιμοποιηθεί ο Γκίοργκι Λόρια για να τον προφυλάξει έτσι ώστε να είναι εντελώς έτοιμος, λόγω και του αυξημένου βαθμού δυσκολίας στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί με τα δύο ντέρμπυ με ΑΕΚ και ΑΕΛ.

The post Μοναδικός στόχος η πρόκριση για την Κυρία – Με αλλαγές κόντρα στην Πάφο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE