ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ στο Champions League, Ζενίτ-Λάτσιο και Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ στο Champions League, Ζενίτ-Λάτσιο και Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Συνέχεια με μεγάλα ματς στο Champions League, καθώς στις 19:55 η Ζενίτ υποδέχεται τη Λάτσιο και στις 22:00, η Λειψία αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη για να αποκτήσουν ένα προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Ζενίτ δίνει απόδοση 2.58, η ισοπαλία δίνει 3.50 και η νίκη της Λάτσιο δίνει απόδοση 3.04, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.83, το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.00, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.62, ενώ το No Goal δίνει απόδοση 2.20. Το να σκοράρει πρώτη η Ζενίτ στην αναμέτρηση προσφέρεται με απόδοση 1.95, το να ανοίξει το σκορ η Λάτσιο προσφέρεται με απόδοση 2.12.

Επιπλέον, στις αμέτρητες ειδικές επιλογές του Stoiximan, μπορείτε να ποντάρετε στο Draw No Bet νίκη της Ζενίτ με απόδοση 1.73, ενώ το Draw No Bet νίκη της Λάτσιο δίνει απόδοση 2.02. Ακόμη, το να μπει γκολ στον αγώνα μέχρι και το 28ο λεπτό δίνει απόδοση 1.85, ενώ το να μπει γκολ μετά το 28ο λεπτό δίνει απόδοση 2.27.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ζενίτ-Λάτσιο εδώ.

Στο άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς, έχουμε γαλλογερμανική μονομαχία. Η νίκη της Λειψίας δίνει απόδοση 2.54, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.74 και η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν δίνει απόδοση 2.93. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.63, το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.30. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.50, ενώ το No Goal δίνει 2.50 και το να σκοράρει πρώτη η Λειψία στον αγώνα προσφέρεται με απόδοση 1.93, ενώ το να ανοίξει το σκορ η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει απόδοση 2.07.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

The post ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ στο Champions League, Ζενίτ-Λάτσιο και Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Ανείπωτη θλίψη: 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στα κατεχόμενα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Δίκη Γεν. Ελεγκτή: Πολλαπλές συντάξεις και ευνοϊκές τοποθετήσεις στο ΥΠΑΜ ανέδειξε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Δίκη Γεν. Ελεγκτή: Πολλαπλές συντάξεις και ευνοϊκές τοποθετήσεις στο ΥΠΑΜ ανέδειξε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Οι απαντήσεις του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τα ζητήματα του τίτλου του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, της δωρεάς των δικηγόρων του για υπηρεσίες υπεράσπισης, των πολλαπλών συντάξεων, του Υπουργείου Άμυνας, καθώς και των πολιτογραφήσεων, ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Τετάρτη στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για παύση του Γενικού Ελεγκτή με τον ισχυρισμό περί ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top