Αυτοί οι φωτογράφοι ήξεραν πότε να κάνουν κλικ ή ήταν πολύ τυχεροί!

Αυτοί οι φωτογράφοι ήξεραν πότε να κάνουν κλικ ή ήταν πολύ τυχεροί!

Την κατάλληλη στιγμή πέτυχαν διάνα οι φωτογράφοι αυτών των φωτογραφιών.

Αυτός που κάνει το κλικ, εκ του ασφαλούς, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Αυτοί που πρωταγωνιστούν δε (μιλάμε για αυτές που οι πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι), είμαστε βέβαιοι πως θέλουν τις εν λόγω φωτογραφίες καλά κριμένες. 

Όπως και να ‘χει, εμείς εντοπίσαμε μια συλλογή φωτογραφιών, το σενάριο των οποίων βρίσκεται στο πλαίσιο που περιγράψαμε πιο πάνω και θεωρούμε ότι αξίζει να το μοιραστούμε μαζί σας. 

Έτοιμοι για γελο -θεραπεία;

Απολαύστε τις:  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE