Μένει ΣΠΙΤΙ ο προπονητής της Γρανάδα!

Μένει ΣΠΙΤΙ ο προπονητής της Γρανάδα!

Δεν έρχεται στην Κύπρο ούτε ο προπονητής της Γρανάδα Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μετά από έλεγχο που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Κύπρο και την ομάδα θα την καθοδηγεί κάποιος συνεργάτης του, αύριο το βράδυ στο ματς με την Ομόνοια.

Σε καραντίνα μπήκαν ένας συνεργάτης του Μαρτίνεθ, όπως και επίσης και τα χθεσινά κρούσματα που είναι ο αμυντικός Χέσους Βαγιέχο και ακόμη δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοιό. Στο σύνολο δηλαδή πέντε κρούσματα οι Ισπανοί.

Η αποστολή της Γρανάδα φτάνει τις επόμενες ώρες στην Κύπρο.

The post Μένει ΣΠΙΤΙ ο προπονητής της Γρανάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE