ΚΥΠΡΟΣ

«Γυαλίζει» το μάτι τους! Ο κόσμος δίνει ρυθμό…

«Γυαλίζει» το μάτι τους! Ο κόσμος δίνει ρυθμό…

Στον Απόλλωνα ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι παίκτες του Τον Κάανεν δούλεψαν σκληρά κατά την διάρκεια της εβδομάδας, έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια και έκλεισαν στα αυτιά τους σε όσα ακούγονται και γράφονται.

Στον Απόλλωνα κοιτάζουν μόνο τα δικά τους παιχνίδια και κάθε αγωνιστική είναι και ένα «τελικός». Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και αν έρθουν ισάριθμες νίκες, τότε η ομάδα θα κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Τα σενάρια όμως δεν είναι της ώρας. Αυτό που προέχει, είναι ο Απόλλωνας πέραν των σημαντικών απουσιών που αντιμετωπίζει, να φύγει με το «διπλό» από την Λάρνακα και να πάρει τα πάνω του. Έχει ανάγκη από αυτή την επιτυχία η ομάδα της Λεμεσού και η προϊστορία στο ΓΣΖ απέναντι στην ΑΕΚ, αφήνει θετικές αναμνήσεις.

Όλοι στον Απόλλωνα αναγνωρίζουν πως η ομάδα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ. Όπως άλλωστε και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Αυτή η ομάδα όμως έχει την ποιότητα και είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Συσπειρωμένος όσο ποτέ και με τον κόσμο να του δίνει ρυθμό, ο Απόλλωνας πάει για την σημαντικότερη φετινή του νίκη.

Περισσότεροι από 2000 φίλοι της ομάδα αναμένεται να βρεθούν στο ΓΣΖ για να σπρώξουν τους παίκτες προς τη νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βασιλείου, Ρομπέρ, Τουράμ, Γκίε, Αντράντε, Αγγελή και Στογιάνοβιτς.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top