Εφτασε η μέρα - Στις 18:00 το Υπουργικό - Αναμένεται το Διάγγελμα του Προέδρου με τα νέα μέτρα

Εφτασε η μέρα - Στις 18:00 το Υπουργικό - Αναμένεται το Διάγγελμα του Προέδρου με τα νέα μέτρα

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο για την κατάσταση που επικρατεί και τα μέτρα τα οποία θα ληφθούν για να περιοριστούν τα κρούσματα και η διάσπορά του κορωνοϊου στην κοινότητα.

Η αγωνία των πολιτών έφτασε στα ύψη καθώς ένα νέο ενδεχόμενο καθολικό lockdown θα σήμαινει την καταστροφή για πολλές επιχειρήσεις και νοικοκυρία.

Ωστόσο ο κορωνοϊος δεν κάνει εξαιρέσεις, είναι ένας "εχθρός" ο οποίος χτυπά εκεί όπου ο κάθε ένας δεν τήρεί τα μέτρα προστασίας.

Μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα απευθυνθεί στον κυπριακό λαό για τα νέα μέτρα . 

Αρχικά ο Πρόεδρος θα δώσει την γενική φιλοσοφία για τα νέα μέτρα που θα έχουν αποφασιστεί και στη συνέχεια θα δώσει το λόγο στους υπουργούς του για να εξηγήσουν στο λαό τις επί μέρους πτυχές. Οι αρμόδιοι υπουργοί θα δώσουν λεπτομέρειες για τις αποφάσεις του Υπουργικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE