Πρέσβειρα ΗΠΑ: 'Θα συνεχίσουμε τη στήριξη για λύση ΔΔΟ'

Πρέσβειρα ΗΠΑ: 'Θα συνεχίσουμε τη στήριξη για λύση ΔΔΟ'

Η στήριξη σε μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία αποτελεί «σήμα κατατεθέν» της αμερικανικής πολιτικής εδώ και δεκαετίες και θα συνεχίσει να είναι, ανέφερε την Τρίτη η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζούντιθ Γκάρμπερ, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη των ΗΠΑ σε μια κυπριακής ηγεσίας λύση.

Η Πρέσβειρα Γκάρμπερ μιλούσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Λευκωσία, καθώς ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την 59η προεδρική εκλογή στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Κανείς δεν ξέρει ποιος θα κερδίσει. Και αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας, κάθε ψήφος μετράει. Μπορεί να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα μέχρι το πρωί, μπορεί και όχι» είπε η Πρέσβειρα.

«Πολλές επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να καταμετρηθούν και σε ορισμένες πολιτείες αυτά τα μεμονωμένα ψηφοδέλτια μπορεί να είναι κρίσιμα για το αποτέλεσμα των εκλογών. Η φωνή όλων θα ακουστεί και η φωνή όλων θα μετρήσει» πρόσθεσε.

Όταν οι Αμερικανοί συγκεντρώνονται για να επιλέξουν νέο Πρόεδρο κάθε τέσσερα χρόνια γράφεται ιστορία, είπε η κ. Γκάρμπερ.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

Οι προσπάθειες μας σε σχέση με το θέμα της παράνομης κράτησης πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα επικεντρώνονται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE