Τα βάζει με την ΑΕΛ: «Θα αποφασίσει η FIFA – ‘Πόλεμος’ μεταξύ μας»

Τα βάζει με την ΑΕΛ: «Θα αποφασίσει η FIFA – ‘Πόλεμος’ μεταξύ μας»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σλοβακικής ιστοσελίδας, futbal.pravda.sk (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ), ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπορίς Γκοντάλ, κατέθεσε προσφυγή στη FIFA περιμένοντας το επόμενο διάστημα την… ετυμηγορία της, διεκδικώντας τα λεφτά που προνοούσε το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει ο Σλοβάκος αμυντικός, άρχισε η… αντίστροφη μέτρηση της θητείας του στη Λεμεσιανή ομάδα όταν τραυματίστηκε και εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο διαχείρισης του από την ΑΕΛ, λέγοντας ότι τον πίεζαν να αγωνιστεί ακόμη και με ενέσεις, χωρίς να είναι απολύτως καλά.

Μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού και στην Κύπρο και τη διακοπή του πρωταθλήματος τον περασμένο Μάρτιο, ο πρόεδρος της ΑΕΛ όπως υποστηρίζει ο Γκοντάλ, του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα με λιγότερα λεφτά απ΄ όσα προνοούσε το συμβόλαιο που υπέγραψε και αυτός δεν το δέχθηκε. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως “έγινε πόλεμος μεταξύ μας”.

Στη συνέχεια, ο Σλοβάκος στόπερ επισημαίνει ότι μετά την επανέναρξη των προπονήσεων και πριν την οριστική διακοπή, ειδοποιήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά τέθηκε οριστικά εκτός ομάδας.

Τέλος, ο Γκοντάλ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, δεν είχε λάβει μισθό από τον περασμένο Μάρτιο, τονίζοντας πως είχε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Επειδή όμως ήθελε να φύγει από την ΑΕΛ, πρότεινε να τον αποζημιώσουν με την καταβολή 2-3 μισθών, όμως η απάντηση της διοίκησης ήταν πως μπορεί να αποχωρήσει όποτε θέλει, αλλά χωρίς να του δώσουν χρήματα.

The post Τα βάζει με την ΑΕΛ: «Θα αποφασίσει η FIFA – ‘Πόλεμος’ μεταξύ μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE