ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλες τέσσερις εισαγωγές από τον οίκο ευγηρίας στο Νοσοκομείο Αναφοράς – Η κατάσταση της υγείας τους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλες τέσσερις εισαγωγές από τον οίκο ευγηρίας στο Νοσοκομείο Αναφοράς – Η κατάσταση της υγείας τους

Άλλες δυο εισαγωγές καταφθάνουν στο Νοσοκομείο Αναφοράς από το Σωκράτειο Μέλαθρο Ευγηρίας.

Μιλώντας στο ThemaOnline η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αναφοράς κα. Αμαλία Χταζηγιάννη δήλωσε πως σήμερα (Τρίτη 03/11), έχουν γίνει δυο εισαγωγές από το Νοσοκομείο Λεμεσού, που ήταν προηγούμενος στον οίκο ευγηρίας, ενώ ανέφερε πως καταφθάνουν άλλοι δυο απευθείας από τον οίκο που η εισαγωγή τους αναμένεται μέχρι το απόγευμα.  

Την ίδια ώρα μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας των δυο ασθενών που νοσηλεύονται η οποία είναι σταθερή, σύμφωνα με την κα. Χταζηγιάννη.  

Με τις τέσσερις εισαγωγές που έγιναν σήμερα το Νοσοκομείο αναφοράς μετρά συνολικά έξι ασθενείς, ενώ θυμίζουμε πως άλλοι δυο απεβίωσαν.    

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE