Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος, το Τμήμα Φορολογίας εντόπισε πρώτο από όλους, χωρίς τη λήψη οποιασδήποτε πληροφορίας ή/και καταγγελίας, μέσω των μηχανισμών και συστημάτων που διαθέτει την πιθανότητα διάπραξης φορολογικής απάτης και άρχισε έγκαιρα τους απαραίτητους ελέγχους. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί γύρω στους 300 ελέγχους και βεβαιώθηκαν ποσά πέραν των €2 εκ.
Για μια ακόμη φορά, όπως αναφέρεται, το Τμήμα Φορολογίας ενήργησε αθόρυβα και με υπευθυνότητα και πάντοτε έχοντας ως απώτερο σκοπό την διασφάλιση των δημοσίων εσόδων και τη φορολογική δικαιοσύνη.
Προστίθεται ότι η ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας 29/10/2020, δεν είχε σκοπό να ανακοινώσει την έναρξη της πραγματοποίησης τέτοιων ελέγχων αλλά να ενημερώσει/υπενθυμίσει το κοινό για τον κίνδυνο να βρεθεί εμπλεκόμενο σε πιθανή διάπραξη αδικήματος μη καταβολής του ΦΠΑ και την ευθύνη να προσκομίσει στο Τμήμα τα απαραίτητα έγγραφα εφόσον του ζητηθούν.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις