Ηλία: «Άλλαξε και προπονητή ο ΑΠΟΕΛ, θα πάμε για…»

Ηλία: «Άλλαξε και προπονητή ο ΑΠΟΕΛ, θα πάμε για…»

Ο επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλία, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είμαι καλά, είμαστε ικανοποιημένοι για τον βαθμό που πήραμε, παρά το γεγονός ότι μπορούσαμε και για τη νίκη. Το α’ ημίχρονο το έλεγχε η Νέα Σαλάμια και μετά το β’ το ελέγξαμε εμείς, πήραμε από ένα βαθμό και συνεχίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Θα συνεχίσουμε και στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε παιγνίδι, μακάρι να ξεκινήσουμε να παίρνουμε παραπάνω βαθμούς. Η ομάδα παίζει πολύ καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο, θα έρθουν και οι νίκες αν συνεχίσουμε έτσι».

Για τα όσα πέρασαν με τον κορωνοϊο: «Μας επηρέασε, αλλά θα σταθούμε στα πόδια μας, αυτό μας συσπείρωσε και γίναμε πιο… ομάδα»

Για την αλλαγή προπονητή: «Μπορεί να μείνει ο Μπόγιαν είναι δουλευταράς, είναι καλός άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η διοίκηση»

Για το επόμενο ματς: «Άλλαξε και προπονητή ο ΑΠΟΕΛ, παίζουμε στο γήπεδο μας θα πάμε για τη νίκη»

Για την Εθνική: «Αν είμαι στα πλάνα του Ομοσπονδιακού θα είμαι πολύ χαρούμενος, αν όχι συνεχίζουμε τη δουλειά».

Διαβάστε επίσης: 

Aργά ή γρήγορα θα ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ξανά σε μεγάλη ομάδα ο Μάριος Ηλία!

The post Ηλία: «Άλλαξε και προπονητή ο ΑΠΟΕΛ, θα πάμε για…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.