ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του Σάσα Μάρκοβιτς!

To ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του Σάσα Μάρκοβιτς!

Την περασμένη εβδομάδα… σχολιάζαμε την θετική ενέργεια που έβγαζε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Χάμπος Κυριάκου. Ο διεθνής χαφ πήρε φανέλα βασικού από τον Σωφρόνη Αυγουστή και στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να τον κάνει αλλαγή.

Μπήκε στη θέση του, από το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να λεχθεί ότι είχε σούπερ απόδοση, όμως έβαλε το πρώτο του φετινό γκολ με τα χρώματα της ομάδας.

Ο Σέρβος χαφ έχει… πλεονέκτημα, σε σχέση με τους άλλους κεντρικούς χαφ, ότι έχει ικανοποιητική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Για να καταλάβετε, ερχόμενος τον Ιανουάριο του 2018 στους κυανόλευκους, σε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (τις 3 μόνο βασικός) σημείωσε 4 τέρματα.

Την περασμένη χρονιά πήγαινε πολύ καλά, αλλά μέσα στον Ιανουάριο είχε τραυματισμό που τον έβγαλε εκτός ρυθμού. Συνηθίζει να σκοράρει από μακρινές αποστάσεις και στις προηγούμενες του ομάδες ΟΦΚ Μπεογκράντ, Παρτίζαν και Κόρδοβα, κάθε σεζόν έβαζε 3-4 γκολ.

Για τον Λάρσον, η ενημέρωση που δόθηκε από χθες, λέει, ότι έχει συσσωρευτεί υγρό στο γόνατο του, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Υπάρχει περίπτωση, να είναι έτοιμος μέχρι τον αγώνα της Παρασκευής με την Καρμιώτισσα, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να προφυλαχθεί.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ξεπέρασε το «λουμπάγκο» που εκδηλώθηκε την ώρα που έκανε προθέρμανση, για να μπει αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ, αν όχι βασικός, θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.

Μετά από ενάμισι μήνα, είναι σχεδόν δεδομένο, ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μπακαλί Νταμπό.

The post To ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του Σάσα Μάρκοβιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας είναι μονόδρομος, είναι ένα ποτάμι που δεν έχει γυρισμό, είπε, σε χαιρετισμό του στο 36ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πύλη Αμμοχώστου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top