ΕΛΛΑΔΑ: Προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο - 'Δεν αποκλείεται ολικό lockdown'

ΕΛΛΑΔΑ: Προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο - 'Δεν αποκλείεται ολικό lockdown'

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός γενικού lockdown στη χώρα ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο. «Προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο. Παίρνουμε τα μέτρα αυτά νωρίς για να μπορέσουμε να έχουμε έναν πιο αισιόδοξο Δεκέμβριο»,
 
Παράλληλα, σημείωσε ότι αν δεν υπάρξει τήρηση των μέτρων, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προβεί σε νέα σκληρότερα μέτρα και τόνισε ότι η αποτελεσματικότητα των μέτρων εξαρτάται από την πιστή τήρησή τους. «Ό,τι περιορίζει την κινητικότητα είναι πιο δραστικό».
 
Σημειώνεται, ότι από σήμερα έχουν τεθεί σε ισχύ τα νέα μέτρα στην Ελλάδα με τις Περιφέρειες Θεσσαλονίκης και Σερρών να βρίσκονται σε γενικό lockdown για 14 μέρες. Στην Αττική, η οποία βρίσκεται στο κόκκινο επίπεδο επικινδυνότητας, από σήμερα έχουν τεθεί σε ισχύ τα νέα μέτρα τα οποία προβλέπουν κλείσιμο της εστίασης και των τόπων αναψυχής και διασκέδασης αλλά και των γυμναστηρίων. Παράλληλα, απαγορεύεται η μετακίνηση από τις 12:30 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το πρωί.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE