Τραμπ για επίθεση στη Βιέννη : Οι σατανικές τρομοκρατικές ενέργειες πρέπει να σταματήσουν

Τραμπ για επίθεση στη Βιέννη : Οι σατανικές τρομοκρατικές ενέργειες πρέπει να σταματήσουν

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε μέσω Twitter "ακόμη μια χαμερπή τρομοκρατική ενέργεια" στη Βιέννη, όπου το βράδυ της Δευτέρας (2/11) ένοπλοι σκότωσαν δύο ανθρώπους και τραυμάτισαν πολλούς άλλους, κρίνοντας πως αυτές οι "σατανικές επιθέσεις" πρέπει να σταματήσουν.

 

"Προσευχόμαστε για τους πολίτες της Βιέννης έπειτα από ακόμη μια χαμερπή τρομοκρατική ενέργεια στην Ευρώπη. Αυτές οι σατανικές επιθέσεις εναντίον αθώων ανθρώπων πρέπει να σταματήσουν.

Οι ΗΠΑ στέκουν στο πλευρό της Αυστρίας, της Γαλλίας και όλης της Ευρώπης στον αγώνα τους εναντίον των τρομοκρατών, συμπεριλαμβανομένων των ριζοσπαστικοποιημένων ισλαμιστών τρομοκρατών", ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter παραμονή των εκλογών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE