Στους 91 οι νεκροί στη Σμύρνη από τον φονικό σεισμό

Στους 91 οι νεκροί στη Σμύρνη από τον φονικό σεισμό

Στους 91 οι νεκροί στη Σμύρνη από τον φονικό σεισμό.

Στους 91 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό στη Σμύρνη και στους 994 οι τραυματίες ενώ μετά τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1000 μετασεισμοί, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του κέντρου επειγόντων και εκτάκτων καταστάσεων Τουρκίας (AFAD).

Συνολικά 43 μετασεισμοί ήταν πάνω από 4 Ρίχτερ.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες στα 12 από τα 17 κτίρια, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες διάσωσης στα υπόλοιπα πέντε κτίρια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE