Με κορωνοϊο προσβλήθηκε την άνοιξη ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Με κορωνοϊο προσβλήθηκε την άνοιξη ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό στις αρχές Απριλίου, αλλά δεν είχε δημοσιοποιήσει την ασθένειά του επειδή «δεν ήθελε να ανησυχήσει κανέναν», αναφέρουν πληροφορίες διαφόρων βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

 

Πιστεύεται ότι ο 38χρονος Δούκας του Κέμπριτζ είχε νοσήσει περίπου την ίδια περίοδο με τον πατέρα του διάδοχο Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις 26 Μαρτίου.

Το Παλάτι του Κένσιγκτον, η επίσημη κατοικία του Γουίλιαμ, δεν προέβη σε σχόλιο αλλά δε διέψευσε την πληροφορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο ιός είχε «χτυπήσει» δυνατά τον Δούκα του Κέμπριτζ, ο οποίος είχε τη φροντίδα των γιατρών του παλατιού.

Είχε απομονωθεί στην οικία της οικογένειάς του Anmer Hall στο Νόρφολκ και παρά την ασθένεια είχε πραγματοποιήσει 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE