Από ποδόσφαιρο μέχρι ποδηλασία – Η δράση των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Από ποδόσφαιρο μέχρι ποδηλασία – Η δράση των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Έξι από τα οκτώ τμήματα του ΑΣΟΛ είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η ενημέρωση από Ομόνοια:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-2 από την PSV στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ενώ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται στην 5η θέση με 15 βαθμούς.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ
Την ήττα με 98-67 γνώρισε το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει πλέον 7 βαθμούς και είναι στην 5η θέση.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Το «τριφύλλι» κέρδισε 2-1 τη Λευκοθέα. Τα γκόλ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Ε. Ευθυβούλου(45’) και η C. Chipper(67’). Μετά αυτό το αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 2η θέση με 13 βαθμούς.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ
Συνέχισε με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας, κερδίζοντας 3-0 την Ολυμπιάς Φρενάρου για την 3η αγωνιστική.
Τα σετ: (25-23, 25-16, 25-15)
Η ομάδα μας βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς, ενώ έχει και αγώνα λιγότερο.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ
Η ομάδα μας κέρδισε 2-3 σετ τον Μαραθώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Είναι στη 2η θέση με 2 βαθμούς.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης την χθες για τις κατηγορίες Παίδων/κορασίδων και κάτω με τους αθλητές μας να έχουν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή παρουσία! Πρωταθλητής Πανπαίδων ο Παναγιώτης Νικηφόρου, Πρωταθλήτρια Πανκοραίσδων η Ελίνα Χαραλάμπους και Τριταθλητής Πανπαίδων ο Χρύσανθος Παντελή.

The post Από ποδόσφαιρο μέχρι ποδηλασία – Η δράση των τμημάτων του ΑΣΟΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE