Δεν ήταν… Κυρία στο ραντεβού της

Δεν ήταν… Κυρία στο ραντεβού της

Στην ισοπαλία 1-1 έμεινε η Ανόρθωση με την Καρμιώτισσα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχασε την ευκαιρία να πιάσει μόνη κορυφή.

Η Κυρία, μπήκε νωθρά στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τη μεγάλη φάση ή την κλασσική ευκαιρία, όπως, άλλωστε και η ομάδα των Πολεμιδιών.

Το ίδιο και στο β’ μέρος, μέχρι που «ξύπνησε» όταν δέχθηκε το γκολ στο 62′.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί περίμεναν την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς, αφού είχε μια τεράστια ευκαιρία, έστω και με ματς περισσότερο, ν’ ανέβει στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Αντ’ αυτού, οι παίκτες της Ανόρθωσης δεν μπήκαν σαν να διακυβεύεται η κορυφή, αλλά έμοιαζαν να θέλουν να βγάλουν την… αγγαρεία.

Ουσιαστικά, πέταξαν 62 λεπτά και τη μοναξιά της κορυφής.

Θ.Δ. 

The post Δεν ήταν… Κυρία στο ραντεβού της appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE