Ή συνέρχεται ή λέει… «αντίο»!

Ή συνέρχεται ή λέει… «αντίο»!

Σε ένα ακόμη ματς, ο ΑΠΟΕΛ, έβγαλε τις πολλές αδυναμίες του, και ο βαθμός που πήρε απέναντι στον Απόλλωνα, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είναι… υπεραρκετός.

Ξανά τα ίδια, βελτίωση καμία. Οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται αρκετή δουλειά για να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο, και ήδη έμειναν πολύ πίσω από την κορυφή.

Πάνε στο… άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Χωρίς αρχή μέση και τέλος. Η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ έχει ξεφύγει με τις αρνητικές εμφανίσεις να έρχονται η μία πίσω από την άλλη.

Παίκτες-κλειδιά δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους και μένουν σε μέτριες έως κακές παρουσίες.

Ο Λούκας Χατζηλούκας, τόνισε πως ελπίζει, ο νέος προπονητής ελπίζει να βρει αυτό το «κάτι», έτσι ώστε η ομάδα της Λευκωσίας να μπει στον σωστό δρόμο. Μπορεί να έχει αρκετό δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, ωστόσο αν δεν… συνέλθει γρήγορα ο ΑΠΟΕΛ, μοιάζει να είναι χαμένη η χρονιά.

Έγιναν λάθη, το παραδέχθηκαν όλοι, αλλά αυτό δεν αρκεί για να σωθεί η σεζόν. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ ή συνέρχεται, γρήγορα μάλιστα, ή λέει «αντίο» στις επιτυχίες και το 8ο σερί πρωτάθλημα του.

Όποιος και να είναι ο νέος προπονητής, θα παραλάβει…. καμένη γη και θα πρέπει να την εξελίξει, άμεσα σε… όαση.

The post Ή συνέρχεται ή λέει… «αντίο»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE