Όμορφο σκηνικό στη διάσκεψη με Πετράκη – Δημητρίου

Όμορφο σκηνικό στη διάσκεψη με Πετράκη – Δημητρίου

Ένα όμορφο σκηνικό έλαβε χώρα στην αίθουσα διασκέψεων του “Μακαρείου” σταδίου, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια.

Φεύγοντας ο εκπρόσωπος Τύπου του “τριφυλλιού”, Ανδρέας Δημητρίου, έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή των “μαυροπράσινων” Γιάννη Πετράκη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Ο Ελλαδίτης κόουτς του είπε “ευχαριστώ” και του ευχήθηκε τα καλύτερα σε αυτόν και στην Ομόνοια στην Ευρώπη…

The post Όμορφο σκηνικό στη διάσκεψη με Πετράκη – Δημητρίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE