Στους 62 οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό

Στους 62 οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό

Στους 62 έφτασαν οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό των 6,6 Ρίχτερ, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έδωσε το κέντρο επειγόντων και έκτακτων καταστάσεων της Τουρκίας (AFAD).

Οι 213 από τους940 τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Δεκάδες άνθρωποι παραμένουν κάτω από τα ερείπια και εξακολουθούν να γίνονται έρευνες σε 8 πολυκατοικίες που γκρεμίστηκαν. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE