Ανασχηματισμός στον Ορίζοντα: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σχεδιάζει το μέλλον, ανεξαρτήτως προσώπων
Η Κυβέρνηση χαράσσει την πορεία για το 2026, με φόντο την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ – Όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές στο Υπουργικό, είναι θέμα χρόνου.
«Παρόλη τη λύπη που νιώσει ένας πατέρας όταν φεύγει το παιδί του, τα δύο παιδιά έφυγαν ακαριαία… Πιασμένοι χέρι με χέρι ήταν αγαπημένοι. Τα παιδιά δεν υπέφεραν…» είπε ο πατέρας του Άρη για τον πολυαγαπημένο του γιου που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα από το χτύπημα του εγκέλαδου. Όμως, δεν ήταν ο μόνος που λύγισε μπροστά στην τραγωδία.
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν μαζί του, τον έπιασε από τον ώμο και με φωνή που έτρεμε προσπαθούσε να συνεχίσει τη σύνδεση. Και η παρουσιάστρια από το στούντιο των ειδήσεων όμως μιλούσε με σπασμένη φωνη, χωρίς να μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της.
ΑΠΟ Protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις