Αγωγές παντού από τον Μελισσανίδη!

Αγωγές παντού από τον Μελισσανίδη!

Η ποινή της πειθαρχικής επιτροπής προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις δηλώσεις του στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, άφησε έκπληκτους τους ανθρώπους της Ένωσης οι οποίοι έχουν πάρει την εντολή να απαντήσουν με αγωγές προς την ΕΠΟ

Ποιο συγκεκριμένα η πλευρά της Ένωσης και του Δημήτρη Μελισσανίδη ισχυρίζεται ότι δεν είναι δυνατόν η ίδια πειθαρχική επιτροπή να μην επιβάλει ποινή στον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ για προηγούμενες δηλώσεις του καθώς θεώρησε τότε ότι ο «Τίγρης» δεν έχει θεσμική θέση στην ΑΕΚ, και στις τελευταίες δηλώσεις στο ντέρμπι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να ακολουθείτε διαφορετική στάση (η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 9000 ευρώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη).

Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με εσωτερικές πηγές ετοιμάζεται άμεσα να καταθέσει αγωγές στα μέλη της Επιτροπής, κατά της απόφασης καθώς ο ίδιος παραμένει εκτός μετοχικού κεφαλαίου της Ένωσης ενώ δεν κατέχει και κάποια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE