Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μπαίνουμε στην 9η αγωνιστική και ήδη έδωσαν «ΠΑΣΑΠΟΡΤΙ» οι… ΜΙΣΕΣ

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μπαίνουμε στην 9η αγωνιστική και ήδη έδωσαν «ΠΑΣΑΠΟΡΤΙ» οι… ΜΙΣΕΣ

Το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της σεζόν 2020-2021 διεξάγεται με 14 ομάδες…

Ήδη, έχουμε διανύσει 8 αγωνιστικές, με το να εκκρεμούν τα εξ αναβολής της 5ης αγωνιστικής Απόλλων-Ομόνοια (13-01-2021 ώρα 18:00) και ΑΠΟΕΛ – Δόξα (25-11-2020 ώρα 17:00).

Βέβαια, στα παιχνίδια που θα εκκρεμούν μέχρι πότε θα γίνουν για να έχουμε ολοκληρωτική εικόνα θα είναι και αυτό της 9ης αγωνιστικής, ΑΕΚ – Πάφος FC, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, αλλά ελέω κρουσμάτων στη φιλοξενούμενη ομάδα αναβλήθηκε από την ΚΟΠ και θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Παρόλα αυτά, μπαίνοντας σήμερα στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι άξιο αναφοράς ότι οι… μισές ομάδες του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, έχουν αλλάξει προπονητές με τους οποίες είχαν ξεκινήσει τον φετινό μαραθώνιο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου που έλυσε σήμερα τη συνεργασία του με τη Νέα Σαλαμίνα, είναι ο 7ος στη σειρά προπονητής που παίρνει… «πασαπόρτι».  Προηγήθηκαν οι Ντιν Κλάφουριτς (Εθνικός), Μαρίνος Ουζουνίδης (ΑΠΟΕΛ), Τόσακ (Πάφος FC), Κανέδα (ΑΕΚ), Κκαράς (ΕΝΠ), Νίκος Παναγιώτου (Ερμής).

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

ΕΡΧΕΤΑΙ για ΑΠΟΕΛ, πήρε νέο η Νέα Σαλαμίνα, έμεινε ο Κίκης να αποφασίσει

 

The post Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μπαίνουμε στην 9η αγωνιστική και ήδη έδωσαν «ΠΑΣΑΠΟΡΤΙ» οι… ΜΙΣΕΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE