Με πείσμα και τρέλα για τη γαλάζια τη φανέλα!

Με πείσμα και τρέλα για τη γαλάζια τη φανέλα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ αύριο στο ΓΣΖ.

Ο Τον Κάανεν προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά πριν από το αυριανό δύσκολο αγώνα δίνοντας σύνθημα νίκης.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Οι παίκτες του Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες του ΑΠΟΕΛ για να ανέβουν ξανά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE