ΒΙΝΤΕΟ AL JAZEERA: Στο ΤΑΕ για κατάθεση Τζιοβάνης και Αντωνίου – Συνοδεύονται από τους δικηγόρους τους

ΒΙΝΤΕΟ AL JAZEERA: Στο ΤΑΕ για κατάθεση Τζιοβάνης και Αντωνίου – Συνοδεύονται από τους δικηγόρους τους

(16:45) Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από το βίντεο του δικτύου Al Jazeera και τα όσα αποκαλύφθηκαν στα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Προσήλθαν πριν από λίγα λεπτά στο ΤΑΕ Αρχηγείου για κατάθεση ο Χριστάκης Τζιοβάνης και ο Αντώνης Αντωνίου από τον Όμιλο Τζιοβάνη, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δικηγόρος του κ. Τζιοβάνη είναι ο κ. Αντώνης Δημητρίου ενώ τον κύριο Αντωνίου εκπροσωπεί ο Γιώργος Παπαιωάννου.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες έχουν εκτελεστεί εντάλματα έρευνας σε εταιρία συμφερόντων του Δ. Συλλούρη καθώς και στο δικηγορικό γραφείο Πιττάτζη στις οποίες τα μέλη της ανακριτικής ομάδας συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια για αξιολόγηση, γεγονός που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου μιλώντας στο ΤhemaOnline.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE