Δύο πληρώματα που στηρίζονται από την εταιρεία Psaltis Autoparts στο βάθρο του Ράλι Κύπρος

Δύο πληρώματα που στηρίζονται από την εταιρεία Psaltis Autoparts στο βάθρο του Ράλι Κύπρος

Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Ράλι Κύπρος – 4ος & 5ος Γύρος

Στο φετινό Ράλι Κύπρος γράφτηκε ακόμα μια πετυχημένη σελίδα για τα πληρώματα που στηρίζονται από την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και ENEOS Motor Oil. Το Ράλι Κύπρος 2020 ήταν ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής αλλά και ο τέταρτος και πέμπτος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Όπως είναι γνωστό η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS είναι ο κύριος χορηγός του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος

Ράλι 2020
Μεγάλος νικητής ο Καταρινός πρωταθλητής Nasser Al Attiyah με συνοδηγό τον Matthew Baumel στο τιμόνι ενός VW Polo ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το Ράλι Κύπρος για έβδομη φορά στην καριέρα του


Οι Παναγιώτη Γιάγκου και Παναγιώτη Κυριάκου με Hyundai i20 R5, μια συμμετοχή που στηρίζεται από την εταιρεία Psaltis Autoparts, κατάφεραν να ανέβουν στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου παίρνοντας συνάμα και μια σημαντική πρωτοπορία στη μάχη για το φετινό τίτλο του Παγκυπρίου πρωταθλήματος. Παράλληλα, πήραν και το έπαθλο «Λώρης Έλληνας» που δόθηκε στο πρώτο κυπριακό πλήρωμα, προς τιμή του πρώτου νικητή του Ράλι Κύπρος το 1970. Την τρίτη θέση κατέλαβε ακόμα ένα πλήρωμα που στηρίζεται από την εταιρεία Psaltis Autoparts / Exide. Πρόκειται για τους Χρίστο Δημοσθένους και Κώστα Παύλου με το Mitsubishi Lancer Evo IX που, παρά το άσχημο ξεκίνημα την πρώτη μέρα, κατάφεραν στη συνέχεια να οδηγήσουν γρήγορα και να βρεθούν στο βάθρο. Στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης αλλά – το σημαντικότερο – στην πρώτη θέση μεταξύ των πληρωμάτων με αυτοκίνητα με κίνηση στους δύο τροχούς τερμάτισαν οι Χρυσόστομος Παντελή και Θωμάς Θεοφάνους με το Ford Fiesta 1.6. Θέση που τους τοποθετεί και στην πρωτοπορία της δικίνητης κατηγορίας για το κυπριακό πρωτάθλημα.
Στον αγώνα πήραν εκκίνηση 21 πληρώματα, 13 εκ των οποίων ολοκλήρωσαν την πρώτη ημέρα. Αξιοποιώντας τον κανονισμό Rally2, πέντε από όσους εγκατέλειψαν, επέστρεψαν την Κυριακή για να τερματίσουν τελικά 16 αυτοκίνητα.


Με την ευκαιρία αυτή η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά συγχαίρει όλους τους διαγωνιζομένους και ιδιαίτερα τα πληρώματα που διακρίθηκαν στον Εθνικό μας αγώνα.
Επόμενος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil θα είναι το Ράλι Γύρος της Κύπρου που θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου με έδρα τη Λευκωσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE