Άλλοι ‘60' στην ‘Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων’ - Συμπεριλαμβάνονται και πρώην στελέχη ΔΗΚΟ - ΛΙΣΤΑ

Άλλοι ‘60' στην ‘Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων’ - Συμπεριλαμβάνονται και πρώην στελέχη ΔΗΚΟ - ΛΙΣΤΑ

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση από την Συνεργασία, άλλα 60 άτομα στηρίζουν την οργάνωση και τη λειτουργία της «Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων».

Όπως αναφέρεται, τα εν λόγω άτομα αφορούν τόσο ανέντακτους, όσο και πρώην μέλη του ΔΗΚΟ. Στην σχετική λίστα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, επισημαίνεται η ιδιότητα του κάθε μέλους και το κατά πόσον προέρχεται από τις γραμμές του ΔΗΚΟ.

Σημειώνουμε πως είναι η 3η δημοσίευση ονομάτων που εισχωρούν στο νεοσύστατο κίνημα.

Όπως αναφέρεται, το Κίνημα «δίνει την ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου, όσων ελεύθερα σκεπτόμενων συμπατριωτών μας το επιθυμούν»

Δείτε τα ονόματα:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE