ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωση: «Δυστυχώς χθες ακόμη ένας Αδελφός, ένας πραγματικός ΜΑΓΚΑΣ και ένας αγνός στρατιώτης…»

ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωση: «Δυστυχώς χθες ακόμη ένας Αδελφός, ένας πραγματικός ΜΑΓΚΑΣ και ένας αγνός στρατιώτης…»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση…

«Δυστυχώς χθες ακόμη ένας Αδελφός, ένας πραγματικός ΜΑΓΚΑΣ και ένας αγνός στρατιώτης της γνήσιας ιδέας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ έφυγε για την γειτονιά των ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.
Ο Αδελφός Μάριος από το Ξυλοφάγου υπήρξε ενεργό μέλος της οργανωμένης μας κερκίδας ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Αγγλία διετέλεσε και πρόεδρος του κλιμακίου MAXHTEC UK.
“ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΑΠ’ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΦΥΛΑΕΙ, ΚΑΙ Μ’ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ”

».

 

The post ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωση: «Δυστυχώς χθες ακόμη ένας Αδελφός, ένας πραγματικός ΜΑΓΚΑΣ και ένας αγνός στρατιώτης…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE