Δε βάζουμε μυαλό - Απίστευτα γλέντια και συνωστισμός στη Θεσσαλονίκη - Γιόρταζαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν το lockdown -VIDEO

Δε βάζουμε μυαλό - Απίστευτα γλέντια και συνωστισμός στη Θεσσαλονίκη - Γιόρταζαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν το lockdown -VIDEO

Εικόνες συνωστισμού σε μαγαζί στα Λαδάδικα λίγες ώρες πριν την εφαρμογή της «καραντίνας» στην πόλη της Μακεδονίας.

Απίστευτες εικόνες στα Λαδάδικα μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την επιβολή του lockdown, με εκατοντάδες Θεσσαλονικείς να διασκεδάζουν ξεφρενα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται ήδη με βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο και σε λίγες ώρες, στις 6 το πρωί, μπαίνει σε καθεστως lockdown.

Καταστηματάρχες και θαμώνες εγκληματούν εις βάρος των υπολοίπων πολιτών, που προσπάθησαν με θυσίες να τηρήσουν τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον εφιάλτη της πανδημίας Covid-19. Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ανεβαίνουν όλο το βράδυ στο Instagram, οι απείθαρχοι και απερίσκεπτοι πολίτες διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν ούτε καν τις εύλογες αποστάσεις, δίνοντας το σύνθημα για ξεφάντωμα «σαν να είναι η τελευταία μας φορά». Κάποιοι, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να λένε ότι... πάρταραν, για να γλεντήσουν την έναρξη της... καραντίνας!

 

 

ΠΗΓΗ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE