Μάλεν: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Ομόνοιας, κυλούσε η μπάλα»

Μάλεν: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Ομόνοιας, κυλούσε η μπάλα»

O Ντόλιεν Μάλεν μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος της αναμέτρησης Ομόνοια-Αϊντχόφεν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ. Νομίζω κυλούσε η μπάλα στο φάουλ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όμως από όσο είδα, δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Μετά ισοφαρίσαμε, παλέψαμε πολύ, σκοράραμε το δεύτερο γκολ και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είχαμε αρκετούς παίκτες εκτός αλλά παλέψαμε σαν ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την κατάσταση, είναι αυτή που είναι».

The post Μάλεν: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Ομόνοιας, κυλούσε η μπάλα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE